2004. augusztus 17., kedd

Üdvözlet

Ahoy minden véletlenül/direkt idekeveredett nézelődőnek. A honlap a világbéke elérése, a terrorizmus elleni küzdelem, a politikai élet befolyásolása, a Máriaszüttyői kereskedelem fellendítése illetve a kürti csigák szaporodási szokásainak vizsgálata céljából NEM jött létre. Eme honlap kialakulásának oka sokkal inkább két megveszekedett álladék vizsgaidőszak utáni túltengő szabadidejének köszönhető.

Fontos: Amennyiben Ön elhiszi, hogy az univerzumot 13,67-szor körbejárt e-mailek továbbküldése gyökeres változást hoz életébe, hogy a reklámban szereplő kutya azért eszi olyan elánnal a reklámozott kutyakaját, mert annyira ízlik neki és nem azért mert előtte már három hete nem adtak neki semmit, hogy a berendezési tárgyak helyes elrendezése odacsalogatja az univerzum erőit, és ettől aztán húdejó lesz a közérzete az embernek, akkor nem ez a honlap lesz a megfelelő kikapcsolódási forrása.

Ellenben aki sok marhaságot keres családi csomagolásban, jutányos áron, az feltétlenül JÓ helyen jár.

A honlap folyamatosan, dinamikusan, exponenciálisan (na mit találok még a szótárban...), bővül, egészen a önmegvalósítás katarzisáig. Magyarul amíg torkon nem fossuk, mi lesz ezzel a szerencsétlen szörnyszülöttel.

Terveink között szerepel: mértéktelen php-alkalmazás bevitele, online babaáruház nyitása, a yahoo.com látogatottságának 2,4-szeres túlszárnyalása, illetve az ötös lottó záros határidőn belüli megnyerése.

Kellemes nézelődést!

Nincsenek megjegyzések: